Tag: 上海私房菜排名


first_imgArchDaily Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/793755/house-in-guimaraes-azo-sequeira-arquitectos-associados Clipboard “COPY” House in Guimarães / AZO. Sequeira Arquitectos Associados Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/793755/house-in-guimaraes-azo-sequeira-arquitectos-associados Clipboard Photographs:  Nelson Garrido Structural Engineer:Carlos AlvesAuthors:Mário Sequeira, Alfredo MachadoTeam:Nuno VeigaCity:GuimaraesCountry:PortugalMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Nelson GarridoRecommended ProductsMetallicsTECU®Copper Surface – Classic CoatedDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumText description provided by the architects. We would need about 650 square meters to fill the requests of this six people family. The house would have to be spread over three floors in order to adjust to the 10 meters in height difference between the extremes of the longitudinal field.Save this picture!© Nelson GarridoThe landscape was nice. Would make sense to put the social and private areas exploring the large panoramic views through the city of Guimarães and the natural light from the beautiful sunset in the west mountains.Save this picture!SketchSave this picture!SketchOn the ground floor is the larger enjoyable area of plot, where we can find the living and dining rooms, the kitchen and the pool deck, always with the possibility of merge the interior space with outer space by moving the slinding doors.Save this picture!© Nelson GarridoSave this picture!SectionSave this picture!© Nelson GarridoOn the middle floor is the sleeping rooms and the highest floor works likes the main access to the house. Here is the office and an outdoor balcony that enjoys the best view of the whole building.Save this picture!© Nelson GarridoThe dark gray color applied to the building volumes fall it in the surroundings and the interior courtyards transforms its mass in contemplative zones.Save this picture!© Nelson GarridoProject gallerySee allShow lessSpeed Skating Arena Geisingen / SYRA_Schoyerer ArchitektenSelected ProjectsMons Memorial Museum / Atelier d’architecture Pierre Hebbelinck – Pierre de WitSelected Projects Share 2010 CopyAbout this officeAZO. Sequeira Arquitectos AssociadosOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesGuimaraesPortugalPublished on August 24, 2016Cite: “House in Guimarães / AZO. Sequeira Arquitectos Associados” 24 Aug 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialPlastics / FibersRodecaTranslucent Building Elements in Downton Primary SchoolSkylightsVELUX CommercialModular Skylights – LonglightBathroom FurnitureBradley Corporation USAToilet Partition CubiclesSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – One-offAcousticFabriTRAK®FabriFELT™ for Walls and CeilingsBoardsStructureCraftStructural Panel – Dowel Laminated TimberThermalSchöckInsulation – Isokorb® Concrete to SteelDoorsJansenSmoke Control Door – Economy 60Louvers / ShuttersShade FactorExternal Venetian BlindsMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” CopyHouses•Guimaraes, Portugal Save this picture!© Nelson Garrido+ 45 Share Houses House in Guimarães / AZO. Sequeira Arquitectos AssociadosSave this projectSaveHouse in Guimarães / AZO. Sequeira Arquitectos Associados Architects: AZO. Sequeira Arquitectos Associados Area Area of this architecture project Portugal Photographs Area:  650 m² Year Completion year of this architecture project last_img read more